Home » Ventilatie » Aerfoam Geïsoleerd Leidingsysteem

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Alle producten

Toepassing Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem

Aerfoam Geïsoleerd Leidingsysteem wat is het ? Aerfoam is een tijdbesparende oplossing die voldoet aan de hoge eisen. Op plekken waar condensvorming optreedt en bij leidingen en kanalen die je normaal wilt na-isoleren, bewijzen Aerfoam geïsoleerde leidingsystemen hun waarde. Denk aan de kanalen rondom de ventilatie-unit en de doorvoeren naar buiten.

Daarnaast voorkom je met Aerfoam warmteverliezen en het systeem is geluidsabsorberend. Je past het toe in onverwarmde ruimtes en als er grote afstanden overbrugd moeten worden. Zo verbeter je zowel de akoestiek als het rendement van de installatie.

Waarom wil je condensvorming en warmteverlies voorkomen?

Het is belangrijker dan ooit dat gebouwen en installaties goed functioneren. En dat er een gezond binnenklimaat is. Vanaf 2022 ziet de kwaliteitsborger erop toe dat de klant krijgt wat hem beloofd is. Een woning die verkocht is als energiezuinig moet die verwachtingen waarmaken. Een goed geïsoleerde en luchtdichte schil en een optimaal werkend ventilatiesysteem zijn essentieel. Van belang is om condensvorming en warmteverlies in luchtkanalen tegengaat. Gebruik daarom een goed isolerend leidingsysteem.

De luchtdichtheid en de hoge isolatiewaarde van Ubbink systemen voorkomen condensvorming en minimaliseren de warmteverliezen.

Aanvulling op het Aerfoam Geïsoleerd leidingsysteem programma

Jan Wit en zoon levert naast het Aerfoam Geïsoleerd leidingsysteem programma ook:

Air Excellent – luchtverdeelsysteem: voor een gezond binnenklimaat
Met Air Excellent kan je in iedere woning een gezond binnenklimaat realiseren. Bij nieuwbouw en renovatie. De flexibele kanalen zijn eenvoudig te verwerken, ook in kleine ruimtes en schachten. De ronde en ovalen kanalen bieden bovendien veel ontwerpvrijheid. De verschillende kanalen kunnen eenvoudig gecombineerd worden met handige verloopstukken. Met de afdichtingsringen heb je een luchtdicht systeem.

Ventus – geïsoleerde dakdoorvoer: universele aan- en afvoer van ventilatielucht
Er is geen excuus meer voor ventilatieafvoeren die uit het lood staan. De nieuwe Ventus dakdoorvoer is zowel voor hellende als platte daken beschikbaar en heeft een traploze afstelling, waardoor je de de afvoer altijd recht op het dak plaatst. Bovendien wordt de Ventus geleverd in alle gangbare kanaalmaten (150, 160, 180 en 200 mm) en is het een complete oplossing inclusief indekdeel en glijschaal of plakplaat.

Toch opzoek naar iets anders ?

Kunt u een product niet vinden ? Of is de maat te standaard ? Geen probleem wij voorzien ook in maatwerk! Geen uitdaging is ons te groot, wij helpen u graag op weg met uw project. Dus neem gerust contact met ons op. Want groeien doen we samen.

Meer van Air Excellent | Meer van Ubbink