Toont alle 8 resultaten

Kabeldoorvoer met PP bocht 

Als er diverse kabels door het dak moeten is er een kabeldoorvoer met PP bochten leverbaar. De totale bocht bestaat uit drie 45° bochten die met een lipring over elkaar heen geschoven zijn. Met deze kabeldoorvoer plat dak kunnen kabels waterdicht door het dak gevoerd worden. Door de vorm van de drie bochten is inwateren niet mogelijk. De geforceerde plakplaat is cilindrisch op de plek waar de bocht begint, waardoor de mof van de PP bocht op z’n plaats blijft. Deze kabeldoorvoeren zijn praktisch en snel te monteren doordat de drie 45° bochten onafhankelijk van elkaar over de kabel geschoven kunnen worden. Deze plakplaat is ook beschikbaar in een pvc-coating.

Voordelen van de Kabeldoorvoer met PP bochten

  • Makkelijk en snel te monteren
  • Makkelijk vervangbaar/demonteerbaar
  • Waterdicht

Toch opzoek naar iets anders ?

Bij Jan Wit & Zoon vindt u niet alleen een ruim aanbod voor platte daken. U kunt bij ons ook terecht voor een ruim assortiment platdak-ontluchting of plakplaten ook voorzien wij in oplossingen voor schuine daken. Kunt u een product niet vinden ? Of is de maat te standaard ? Geen probleem wij denken in oplossingen, heeft u een product nodig dat groter is dan standaard laat het ons weten. Geen uitdaging is ons te groot, wij helpen u graag op weg met uw project. Dus neem gerust contact met ons op. want groeien doen we samen.

Uitbreiding assortiment

Anjo breidt de serie kabeldoorvoeren uit met de Kabeldoorvoer 3000 een complete en innovatieve kabeldoorvoer voor op het dak!

De nieuwe dubbelwandige, geïsoleerde en hersluitbare kabeldoorvoer is leverbaar in de maten 60 en 100 mm. Deze  heeft een fraai uiterlijk en is makkelijk te openen en te sluiten. Ideaal als er achteraf kabels en/of leidingen door het dak gevoerd dienen te worden.

Meer van Kabeldoorvoeren | Meer van Anjo