Resultaat 1–12 van de 216 resultaten wordt getoond

Kachelpijp (171)

Loodslab (12)

Alle producten

Dubbelwandig Rookkanaal

Een dubbelwandig rookkanaal vervangen ? Natuurlijk al een uitdaging opzich, maar er ontstaan natuurlijk ook veel vragen bijvoorbeeld: Gaat het rookkanaal door een gevel, dak of plafond? Dan dient u een dubbelwandig rookkanaal te gebruiken volgens het Nederlandse bouwbesluit.

De dubbelwandige rookkanalen zijn voorzien van een isolatie laag dit werkt brandvertragend en zorgt voor minder condens vorming. Een dubbelwandig rookkanaal kunt u veilig gebruiken als rookkanaal voor uw pelletkachel, houtkachel, kolenkachel, openhaard of industriële oven.

Enkelwandig Rookkanaal

Een enkelwandig rookkanaal vervangen ? Een enkelwandige rookkanaal is geschikt voor houtkachel, pelletkachel, kolenkachel, open haard en voor de industriële ovenbouw.

Het grote voordeel van een enkelwandig rookkanaal zijn de lage kosten. Met name bij pelletkachels wordt dit rookkanaal vaak gebruikt, omdat de rookgassen bij zulke kachels minder heet zijn. Een enkelwandig rvs kanaal kan gebruikt worden om een kachel in de leefruimte te verbinden met een schoorsteen of dubbelwandige doorvoer.

Toch opzoek naar iets anders ?

Bij Jan Wit & Zoon vindt u een ruim aanbod rookkanalen. Kunt u een product niet vinden ? Of is de maat te standaard ? Geen uitdaging is ons te groot, wij helpen u graag op weg met uw project. Neem dus gerust contact met ons op.