Toont alle 11 resultaten

Alle producten

Kachelpijp Dikwandig Staal

Kachelpijp dikwandig staal van 2 mm zwart. Deze kachelpijp wordt in het zicht gebruikt boven de kachel of haard. De zwarte kachelpijp is beschikbaar in de diameter(s) 120/130/150/160/180 en 200. De kachelpijpen schuiven 5 centimeter in elkaar en worden zonder klemband rookgasdicht verbonden.

Waarom Dikwandig stalen kachelpijp

Dikwandige kachelpijpen ofwel Ferrolux elementen kunt u gebruiken voor het aansluiten van een haard of kachel op een bestaande schoorsteen of

Dikwandige pijp 2.0 mmdubbelwandig rookkanaal. Let op: een dikwandige kachelpijp is niet hetzelfde als een dubbelwandige kachelpijp. Dikwandig staal is namelijk enkelwandig en mag daarom niet buiten het zicht gebruikt worden.

Gebruik en montage

Om uw kachel brandveilig aan te sluiten, sluit u de dikwandige kachelpijp  op een dubbelwandige pijp. Dikwandig staal mag namelijk alleen gebruikt worden in de ruimte waar de kachel staat, ofwel de stookruimte. Op het moment dat het rookkanaal door de muur of het plafond gaat, dient u over te gaan naar onze gecertificeerde dubbelwandige materialen. Dikwandige kachelpijpen worden ook wel gebruikt om een kachel aan te sluiten op een bestaande schoorsteen. Mocht u hierover vragen hebben neem dan gerust contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Bij Jan Wit & Zoon vindt u niet alleen een ruim aanbod Dikwandig 2.0 mm. U kunt bij ons ook terecht voor een ruim assortiment Blauw gegloeide pijp of dubbelwandige kachelpijpen (met isolatie) Kunt u een product of maat niet vinden? Of heeft u een vraag? Geen uitdaging is groot genoeg, wij helpen u graag op weg met uw kachelproject. Dus neem gerust contact met ons op.