Home » Dakdoorvoer » Ventilatie Dakdoorvoer » Dakdoorvoer Ubbink » Ubbink Dakdoorvoer Ø125

Enig resultaat

Alle producten

Ubbink Multivent 5V Dakdoorvoer 125mm

Op voorraad

De Ubbink Multivent 5V Dakdoorvoer 125mm is ontwikkeld voor de nieuwste mechanische afvoersystemen; je sluit hem eenvoudig aan op het gangbare luchtkanaal met aansluitdiameter 125 mm. Door de stabiele weerstand werkt deze ventilatiepijp onder alle windomstandigheden perfect.

EAN:
8713645203355
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Wit, Zwart
Diameter:
Ø 125 mm
Meer informatie
Merk:
Ubbink
Soort:
Dakdoorvoer
Geïsoleerd:
Nee
53,57 incl. btw
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending boven €100,-

Waarom de Ubbink dakdoorvoer 125mm?

Voor de afvoer van lucht op een natuurlijke manier of via een mechanisch ventilatiesysteem kan de Ubbink dakdoorvoer 125mm geplaatst worden. Daarnaast is de dakdoorvoer ook te gebruiken in combinatie met een afzuigkap voor de afvoer van lucht uit de keuken.

Heeft u een kleine ruimte zoals een schuur of berging ? Dan kan eenvoudig en snel op natuurlijke wijze geventileerd worden door de plaatsing van een Ubbink dakdoorvoer 125mm  in het dak.

Toepassing van de Dakdoorvoer

De dakdoorvoer is beschermd tegen inregenen en geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Als gevolg van de scherpere eisen aan de thermische schil worden de dakpakketen steeds dikker. Dat is geen probleem voor de MultiVent 5V. Wij hebben deze standaard voor je verlengd. De MultiVent 5V maakt deel uit van de 5-serie, een complete lijn dakdoorvoeren waarbij design is gecombineerd met topprestaties! Deze nieuwste generatie dakdoorvoeren biedt oplossingen voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. MultiVent 5V, optimale prestatie en installatiegemak!

  • Diameter: 125mm
  • Lengte totaal: 1190mm

Toch opzoek naar iets anders, dan deze dakdoorvoer?

Wij helpen je graag verder en zijn van alle markten thuis. Bij Jan Wit & Zoon vindt je niet alleen de ubbink dakdoorvoer 125mm. Bij ons kan je ook terecht voor een ruim assortiment platdak-ontluchting of Dakdoorvoeren. Kan je een product niet vinden? Geen probleem wij denken in oplossingen, geen uitdaging is ons te groot, wij helpen je graag op weg met jouw project.