Toont alle 6 resultaten

Losse Kap van Anjo

Alleen een losse kap nodig ? Omdat je geen zin hebt om een bestaande plakplaat uit te snijden ? Een nieuwe aan te schaffen ? Te monteren in te branden en dat alles en alleen zodat de afzuigkap zijn lucht kwijt kan! Geen paniek wij bieden de oplossing met ons Anjo assortiment, binnen dit assortiment zijn zowel losse PP Kappen als aluminium kappen beschikbaar die je gewoon op de bestaande plakplaat kan monteren, makkelijk toch!

Waarom Losse Kappen van Anjo ?

Anjo bied een uitgekiend assortiment plakplaten die om de meeste ingeplakte plakplaten passen. Kom je er niet uit of heb je een technische vraag ? Wij staan voor je klaar om je verder te helpen, je kan ons bereiken op 072-511 2209 of mail ons op info@janwit.nl 

Toch opzoek naar iets anders ?

Bij Jan Wit & Zoon kunt u terecht voor een ruim assortiment platdak-ontluchting of plakplaten ook voorzien wij in oplossingen voor schuine daken. Kunt u een product niet vinden ? Of is de maat te standaard ? Geen probleem wij denken in oplossingen, heeft u een product nodig dat groter is dan standaard laat het ons weten. Geen uitdaging is ons te groot, wij helpen u graag op weg met uw project. Dus neem gerust contact met ons op. want groeien doen we samen.

Meer van Anjo | Meer van platdak-ontluchting