Home » Dak & Toebehoren » Decorio Lucht­warmtepompbehuizing

Toont alle 2 resultaten

Alle producten

Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30-55° Excl. Montageplank

1-3 werkdagen

Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30-55° Excl. Montageplank, beschermt de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt bovendien voor geluidsvermindering door plaatsing op het dak.

EAN:
8713645223148
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Zwart
Meer informatie
Merk:
Ubbink
Dakhelling:
35/55°
Soort:
Dak- en Muurdoorvoeren
Geïsoleerd:
Nee
Type:
Ombouwset
Leverancier:
Ubbink
Levertijd:
1-3 Werkdagen
Verpakking:
In doos
1.122,59 incl. btw
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending boven €100,-

Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30-55° incl montageplank

1-3 werkdagen

Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30-55° incl montageplank, beschermt de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt bovendien voor geluidsvermindering door plaatsing op het dak.

EAN:
8713645223155
Materiaal:
Kunststof
Kleur:
Zwart
Meer informatie
Merk:
Ubbink
Dakhelling:
35/55°
Soort:
Dak- en Muurdoorvoeren
Geïsoleerd:
Nee
Type:
Ombouwset
Leverancier:
Ubbink
Levertijd:
1-3 Werkdagen
Verpakking:
In doos
1.143,00 incl. btw
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending boven €100,-

Met de Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing het dak op!

Jan Wit en zoon introduceert de Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing In het streven om ons fossiele energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Voor de bewoner is, naast geluidsoverlast, de omvang door plaatsing in de tuin of in de schuur, een struikelblok. De Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° van Ubbink biedt de oplossing. Deze buitenunit staat als een schoorsteen op het dak, beschermt de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt bovendien voor geluidsvermindering door positionering op het dak.

Modern design

Het moderne design geeft een strak uiterlijk en verhoogt de leefbaarheid van de wijk. De Ubbink Decorio Luchtwarmtepompbehuizing is licht in gewicht en modulair, zodat je de behuizing eenvoudig stapsgewijs monteert en bevestigt. Bovendien is deze geschikt voor de meest gangbare typen luchtwarmtepompen en instelbaar voor de meest gangbare dakhellingen.

Gemak in twee delen

De Decorio bestaat uit 2 delen: het indekdeel en de behuizing. Hier is bewust voor gekozen, want dit geeft je maximale installatievrijheid bij bijvoorbeeld prefab bouwen. De modulaire behuizing zet je voor plaatsing eenvoudig stapsgewijs in elkaar. Met behulp van de geïntegreerde montagesteun in het indekdeel stel je de Ubbink Decorio 700×700  gemakkelijk waterpas. Deze unieke luchtwarmtepompbehuizing van Ubbink is in eigen huis geproduceerd met de hoogste kwaliteitsstandaard.